raw (26)-logo

Ik heb altijd al “iets” gehad met fotografie. Vroeger al vond ik het heerlijk om bij Oma door schoenendozen vol met oude foto’s te neuzen. Zodra ik kon had ik zelf een cameraatje, en fotografeerde eigenlijk alles om me heen. De dagtripjes, schoolreisjes enzovoort, ik maakte de foto’s wel.

Fotograferen heb ik mezelf aangeleerd, simpelweg door het veel te doen.
Tijden lang deed ik er eigenlijk niet veel mee, behalve de huis-, tuin- en keukenkiekjes maken en veel kijken naar en bewonderen van andermans werk.

Tot ik in 2012 een workshop cadeau kreeg van mijn man nadat ik een wat luxere digitale camera aangeschaft had.
Deze workshop vond ik zo leuk en leerzaam, dat ik eigenlijk gelijk al dacht aan vervolg cursussen en een spiegelreflex camera!
Deze camera liet niet zo lang op zich wachten en vele cursussen en workshops volgden.

Telkens zocht ik nieuwe “onderwerpen” om te fotograferen, van natuur tot stad en van macro tot families.
Toen ik in 2013 aan een bevriend stel vroeg of hun pasgeboren dochter “model” zou willen staan, had ik nog niet kunnen dromen dat deze hobby zo uit de hand zou lopen.
Van het één kwam het ander en na die ene babyshoot had ik heel snel vele baby’s voor mijn camera, met heel tevreden ouders. Blijkt dat ik toch aardig goed met onze kleine medemens overweg kan 😉

Na veel verschillende opdrachten en shoots besloot ik de stap te wagen, en in december 2014 heb ik me ingeschreven bij de KVK en ben ZZP-er geworden!

Mijn opdrachten variëren inmiddels enorm: baby’s, gezinnen, zwangerschap, bedrijfsreportages, produktfotografie, bruiloften en ook uitvaarten.
Alle shoots doe ik met evenveel plezier en enthousiasme. Ik probeer voor iedereen een waardevol moment vast te leggen. Daarnaast ga ik ook graag op pad gewoon om te fotograferen, bijvoorbeeld Urbex-locaties bezoeken of de natuur in voor macro fotografie.

Jacky in een aantal steekwoorden: spontaan, sociaal, gedreven, enthousiast, gezellig, creatief, kritisch (vooral op mezelf).